Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » OUĂ UMPLUTE CU FICAT

OUĂ UMPLUTE CU FICAT

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 03:22

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti

6 ouă, 100 g ficat de gâscă, unt proaspăt cât o nucă, un vârf de linguriţă sare, câteva frunze de salată verde.
Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două în lungime. Se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se freacă cu ficatul de gâscă fiert. Se adaugă unt proaspăt cât o nucă, se potriveşte de sare. Cu această compoziţie bine frecată se umplu jumătăţile de ou cu vârf şi se aşază în farfurie pe un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii.


SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu