Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » PEŞTE LA CUPTOR CU MACAROANE

PEŞTE LA CUPTOR CU MACAROANE

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 11:31

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
500 g peşte, 300 g macaroane, 1/2 lingură făină, 1 lingură unt, 2 ceşti lapte, 1 lingură brânză rasă, unt proaspăt cât o nucă.
Se întrebuinţează resturi de orice peşte fiert, căruia i s-au scos oasele şi pielea.Se fierb macaroanele în apă cu sare. Se face un rântaş din făină şi unt. Se stinge cu lapte sau cu zeama în care a fiert peştele. Se lasă câteva minute să fiarbă.

Într-o farfurie rezistentă la foc se pun câteva linguriţe de sos. Se aşază apoi bucăţile de peşte şi din nou câteva linguriţe de sos. Deasupra se întind macaroanele bine scurse, se toarnă restul de sos şi se presară brânza rasă şi câteva, bucăţele de unt. Se dă la cuptor. Este gata când s-a rumenit deasupra.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu