Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SCORDOLEA DE RACI

SCORDOLEA DE RACI

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 11:11

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
18 raci mijlocii, 50 nuci, 1 felie de pâine, câţiva căţei de usturoi, 100 g ulei, 1 lingură oţet, sare.

Se fierb racii. Se curăţă nucile de coajă şi se pisează bine într-o piuliţă de piatră. Se adaugă o bucată de miez de pâine albă, muiat în apa în care au fiert racii şi bine stors, după gust, puţin usturoi pisat. Se freacă bine într-un castron, punând câte puţin ulei, până se face ca o cremă untoasă. Se adaugă sare şi oţet sau zeamă de lămiie. Se aşază pe farfurie şi se pun împrejur raci fierţi sau numai gâturile şi labele curăţite.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu