Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SUPĂ DEASĂ DE LEGUME (CREMĂ)

SUPĂ DEASĂ DE LEGUME (CREMĂ)

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:12

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
4 l apă, 1 lingură unt, 2 cepe, 250 g roşii, 300 g cartofi, 2 căţei de usturoi, o mână de fasole fidea, unt proaspăt cât o nucă.

Se prăjeşte ceapa în unt fără să se îngălbenească. Se toarnă deasupra apă sau de preferinţă apâ în care a fiert alt zarzavat, de exemplu conopidă, fasole etc. Se pune la fiert într-o oală, se adaugă roşii frumoase şi bine coapte, cartofii curăţaţi şi tăiaţi bucăţi, sare şi usturoi. Se acoperă şi se lasă să fiarbă. Se trece prin sită şi se lasă să mai dea câteva clocote. Înainte de a servi, se adaugă fasolea verde fiartă şi tăiată în bucăţele mici, şi puţin unt proaspăt.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu