Retete culinare
Va oferim o lista de retete
simple si usor de facut.
Home » » SUPĂ DEASĂ DE SPANAC (CREMĂ)

SUPĂ DEASĂ DE SPANAC (CREMĂ)

Written By Softspot on marți, 27 ianuarie 2015 | 10:14

Retete culinare, retete de mancare, retete moldovenesti, retete romanesti
3 l apă, 500 g spanac, 1 lingură unt sau unturâ, 1 lingură făină, 1 gălbenuş, 2 linguri smântână, sare.

Se alege spanacul, se spală cu grijă şi se pune la fiert când apa clocoteşte. Separat se prăjeşte uşor făina în untură şi se stinge cu apa în care fierbe spanacul. Se toarnă rântaşul în oala cu spanac, se trece totul prin sită, se potriveşte de sare şi se lasă să mai dea câteva clocote. Când este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi puţină smântână.
SHARE

About Softspot

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu